Navigering

Beställ klubbkläder från Trimtex

23 september 2024 av markus

Beställ klubbkläder från Trimtex

Trimtex webshop är nu öppen för dig som vill köpa Östersunds SK:s klubbkläder för vinterns träning. I shopen hittar du t ex tävlingskläder, överdragskläder, mössor, jackor m.m.

Sista dag för beställning är den 6 okt 2024.

Notera att Ambition 2.0 är en fodrad överdragsoverall som tål högt slitage och kyla. Element 2.0 är en ofodrad softshell träningsoverall för den aktive skidåkaren. Ace Väst tillhör Element 2.0-serien.

 

Trimtex har nyligen lanserat en ny version av  teamshop. Om det är första gången du beställer från den måste du upprätta ett nytt konto innan du kan logga in. Klicka här för att skapa nytt konto. Om du redan har ett konto, klicka här för att logga in. En vägledning om hur du upprättar nytt konto, loggar in och lägger till din teamshop hittar du här

 

När du har loggat in så lägg in denna unika teamkod ostersunds-3030 för att komma in i  shopen.

 

Efter att du genomfört din beställning kommer du att få en orderbekräftelse via mejl.

Det är viktigt att beställa innan tidsfristen går ut. Vi kan dessvärre inte lägga till beställningar efter att webshopen har stängt.

 

Är du osäker på vilken storlek du ska ha? Kolla in deras digitala storleksguide eller kolla med någon klubbkompis om du kan få testa deras storlek.

 

Klicka på knappen för att komma vidare till webshopen.

 

När din beställning har gått igenom skall du få en orderbekräftelse.